Blåbär

juli 21st, 2009 by Katarina


Tog en promenad på lunchen och gick förbi en torghandel med blåbär! Bor man i stan där det är långt till blåbärsskogen så blir det till att köpa. Undrar om nån ger sig ut och plockar blåbär bland alla myggor i år?

Blåbär med lite socker och mjölk – det är gott och fick bli mellanmål i eftermiddags. Eftersom jag kom hem med en liter blåbär så fick det bli muffins också – jag har inte smakat än men de ser ganska goda ut tycker jag.

bar1

bar2

6 Responses to “Blåbär”

 1. Slottsträdgårdsmästaren Says:

  nyss var jag på billans blogg och blev sugen på krusbären där och nu vattnas det i munnen av blåbären och mjölk hos dig….det är farligt att läsa bloggar…

 2. Katarina Says:

  Slottsträdgårdsmästaren: Tänk om det var matbloggar vi höll på med…

 3. Charlotte Says:

  Hej! Såg din fina bild med blåbär och kan inte låta bli att tala om att jag har varit ute och plockat själv. Trots att myggen åt och mumsade på mig, men man känner sig allt lite nöjd när man plockat bären själv, några kantareller blev det också faktiskt. Ha det gott!

 4. billan Says:

  Åh va gott!
  Och du, jag vet vart myggornas rike finns… på mitt torp!

 5. Katarina Says:

  Charlotte: Duktigt! Jag köpte faktiskt kantareller också…

 6. Katarina Says:

  billan: Stackars dig som bor hos myggorna! Jag tror jag skulle bli tokig av att ha det som jag ser på tv att det är på sina håll, jag är dessutom lite överkänslig och får riktiga bulor.

Leave a Reply