Swinging London

november 3rd, 2010 by Katarina


Så hette det första gången jag var i London. Det är många år sedan nu, det var min första utlandsresa och jag åkte till England tillsammans med min pappa. Vi åkte båt från Göteborg, Tor Anglia, det gör man inte längre har jag förstått.

Jag har varit där några gånger sen dess, senast var nog för ungefär 10 år sen. Jag hade nästan hunnit glömma hur kul det är att komma till dit! Hur otroligt mycket det finns att se, att göra och vara med om. Fyra dagar varade den här resan och jag hade gärna stannat längre!

Tur med vädret hade vi också, det enda tråkiga var min bedrövliga hosta. Vilken tur att min rumskompis hade öronproppar med sig…

På söndagen besökte vi Kensington Garden och fick en skön promenad i det milda behagliga vädret. Jag försökte mig på att fotografera en av de halvtama ekorrarna, bilden blev inte som jag tänkt mig, men ganska kul! (Han syns faktiskt på den första bilden också!) Mer om London snart.

4 Responses to “Swinging London”

 1. Eva Says:

  Ja det blev en kul bild! Lite som en vajande vippa….
  Det var skönt att höra att du fick en bra resa (trots hostan)!

 2. Åsa! Says:

  Underbar ekorrebild! Hoppas ni får en fortsatt trevlig vistelse i London!

 3. Gunilla Says:

  Hade glömt att det var poppis att åka båt till England (gjorde det aldrig själv men det var lite ballt att ta båten till England). Korre kanske sprang för att någon hostade till 😉

 4. Katarina Says:

  Gunilla: Så kan det vara!

Leave a Reply