Självsådd

Malva dyker upp hos mig utan att jag bett dem. I regel den rosa som jag tycker är sådär – men ibland kommer den vita och den tycker jag är riktigt vacker.
Det har varit en varm dag igen, jag har klippt bort den stora ängsnävan som blommat färdigt (nästan) den var 1,30 hög så nu blir det mer ljus till min nysatta ros från Cedergrens som fortfarande inte har ett enda blad…
Annars har jag skruvat ihop den nya rosportalen som kom i dag. Den var nog av sugrör den också, men i alla fall av bättre kvalitet och mer stabil än den gamla. Det är väl så att man får det man betalar för – vill man ha en riktigt fin i järn så får man betala över 2000 kr och det var inte jag så sugen på att göra. Jag håller tummarna för att den nya ändå håller bättre än den gamla.
I övrigt är jag lite sur just nu. Lämnade kollitotten för att äta och titta på Ernst i TV4 men då har jag plötsligt ingen anslutning i TV:n. Och när jag felanmäler så händer liksom ingenting – jo, jag ska ringa på hos grannarna tycker de, för att kolla om de kan titta på TV. Men de (grannarna) var tydligen smarta nog att stanna ute i sommarkvällen istället…

malva

2 svar på ”Självsådd”

  1. Visst är han lite smårolig Ernst:) Min man tycker inte han är något vidare, kan inte förstå det;)

  2. Åsa!: Jo, jag har förstått att han provocerar män… Jag tycker framför allt att han är kreativ – och att det blir väldigt fint det mesta han gör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *