Snart…

Mycket jobb har det varit och en del återstår – men fint blir det så nu måste jag få visa omslaget i alla fall! I mars kommer boken ut.

Det ska bli så spännande att se vad den får för mottagande!

Azorerna

Nu har jag varit ute och rest igen. Den här gången besökte jag mina vänner som är ute och seglar, de har stannat på Azorerna över vintern. Jag hade nog aldrig funderat över att resa dit om inte de hade varit där, så spännande och oväntat att komma dit!

Några vulkanöar mitt i Atlanten, utanför Portugals kust. Gröna och bergiga med raviner, heta bubblande källor, blommor överallt och förstås hav! En dag gjorde vi en utflykt för att se val, det syntes ingen (och jag var nästan lika glad för det, de är stora) men havet formligen kokade av delfiner – det var roligt!

En spännande resa med många intryck! Överallt kossor som gick på på bergssluttningarna året runt, de lär vara tre gånger så många som människorna. Fantastiska vyer, jättegod mat – särskilt fisk förstås och trevliga människor.

Här kommer några bilder från en fantastisk resa!

 

 

 

Att ställa tillbaka trädgårdsmöblerna

eller var det grillen man skulle tänka på? Då när man ska skruva klockan åt något håll, oklart vilket.

Jag tror jag drabbas av jetlag första veckan. Jag blir så trött på kvällen så jag egentligen vill åka hem och lägga mig direkt efter jobbet. Att gå iväg och sjunga eller träna känns nästan omöjligt. Den här veckan är det bättre, så både sång och träning är avklarat.

I helgen som gick åkte det in lite krukor och möbler nere i Kollitotten. Den här bilden är inte tagen hos mig, men jag tycker den är lite skön. Oavsett vad klockan är kan liksom stolen stå kvar…