Grisfeber

Knorrsjuka, fläskfrossa eller baconpest – välj själv! Men nu är svininfluensan över oss! Dottern är sjuk och frågan är väl om man hinner bli vaccinerad innan det är dags. För jag tänker vaccinera mig – av ren solidaritet – själv brukar jag inte få influensa.

Fast jag kan inte påstå att jag ser fram emot att ligga själv hemma med feber heller om det är så att jag blir sjuk innan dess.

Jag lånar en bild av min vän Tomas Södergren som är fotograf och hoppas att det är ok!

Be careful out there!

166816-1_11

6 svar på ”Grisfeber”

  1. Usch då hoppas du klarar dig!
    Solidaritet är fint, i alla former……..på jobbet umgås jag dagarna i ända med barn i sk riskgruppen. Alltså blev jag erbjuden vaccin tidigt, jag resonerar precis som du…blev vaccinerad av min kollega för ca 2 veckor sedan. Det skulle inte alls kännas bra att smitta någon som kanske inte klarar av en sådan infektion – men jag klarar mig alltid, brukar inte bli så sjuk:)

  2. billan: Ja, jag önskar att jag vore vaccinerad så att jag kunde åka över till dottern med lite mat åtminstone…nu vill jag inte riktigt…

  3. Jag var i grissjukebältet igår, närmare bestämt Ramselse och en av kursdeltagarna hade en son hemma som hade 3 av 4 symptom på grissjukan och själv satt hon och hostade… gissa om jag använde alcogelen som stog inne på toa! Åk till dottern och lämna mat och gå därifrån! Blir vaccin för mig också, man träffar ju en hel del folk i jobbet så bäst att ta det säkra före det osäkra.

  4. Åsa!: Vi är nog många som hinner bli sjuka innan vaccinet kommer tror jag. Dottern mår lite bättre i dag tror jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *