Taklökstavla!

Titta vad bra det kan bli! Bilden kom när jag frågade efter den! (Jag kunde ju ha fotograferat själv i somras..?) Min kollega i Skåne som är en mycket kreativ person gör bland annat såna här tavlor! En ram, lite hönsnät, jord och taklök! Lite mossa är det på den här tavlan för att dölja och hålla kvar jorden innan taklöken växer till sig, och baksidan kan vara lite markduk eller säckväv. Jag tycker att den är jättefin! I sommar ska jag nog göra en själv också.

När jag tittar på bilden som jag just fått, så ser jag hur solen lyser på den. Lika overkligt som det känns med snöstorm i juli känns solvärmen nu i december. Det kan vara fint att längta! Fast jag längtar aldrig efter snöstorm, det var inte så jag menade…

88f9

4 svar på ”Taklökstavla!”

  1. Kollegan i Skåne – jättefin och kul idé, har inte sett någon sådan förut. Vill också göra en sådan så kan vi ha pysselstund i sommar, Katarina? 🙂 Tycker dock att det kunde få komma lite snö men inte via storm kanske.

  2. Den var fin…..jag blir så avundsjuk på folk som kan göra så fina, pyssliga saker. Jag skall banne mig försöka satsa på lite skapande till sommaren.
    Härlig kommentar du skrev hos ”slottis”.
    Må så gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *