8 svar på ”Höns på stan!”

 1. Åsa!:De här bor mitt i stan! Och de var inte så stora heller, kan det vara pärlhöns?
  Ann-Sofi: Javisst är de fina!

 2. Jättefina!
  Jag har varit på väg många gånger att kolla vilka regler som gäller för sprätthöns när man bor i tätbebyggt område, men jag har aldrig kommit till skott.
  Det skulle verkligen vara trevligt med några höns!

 3. billan: Höns verkar hålla sig på tomten och inte rymma? Måste man ha en tupp? För det är väl det som grannarna kan ha åsikter om kanske.

 4. Hej Katarina
  Vilken intressant blogg du har, och eftersom jag märker att du gillar det här med trädgård så har jag ett tävlings-tips.
  Nu på Granngården pågår det en bloggutmaning, där man ska skicka in sina bästa jord- och odlingstips. Tipsen publiceras på http://www.granngarden med en länk till din blogg.
  De tre bloggar som bidrar med de bästa tipsen vinner varsitt present kort på 1000 kronor. Vinnaren utses av en jury från Granngården.

  Maila ditt tips till: granngarden@golinharris.se, tävlingen håller på till den 11 maj 2010.

 5. Så rätt, det är galandet som kan ställa till det i tätbebyggt område och om man har jättemycket höns så det luktar. Folk har ju kaniner och det går bra. Tuppen vaktar och vallar, talar om (bestämmer) var hönorna får gå och inte gå,kan kännas lite irriterande och onödigt, hönorna klarar sig utmärkt själva i skyddad människomiljö….men det blir inga kycklingar, och det är ju gulligt. Snygga är dom också tupparna. Inte så stor skillnad på höns och människor…eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *