Hommage till Ernst!

Jo, jag vet att många av er inte står ut. Att han är så provocerande med sina ”citat” och bara fötter. Men – jag ser till resultaten och tycker att han är suveränt duktig! Känslan för färg och form, användandet av naturmaterial och loppisfynd. Det blir jättefint!

Jag skulle gärna vilja ha en egen Ernst tror jag – som kan sy och snickra och laga mat – ett fynd helt enkelt! (lite kortare kanske…;O)

Som en liten hyllning till inspiratören Ernst som tidigare gjort gräskronor i TV, så gjorde jag i dag en i lavendel istället! Den blev fin i mitt tak tyckte jag. Kom ihåg var ni såg den först!

krona

14 svar på ”Hommage till Ernst!”

 1. Jag gillar Ernst, han är ingen dussinmänniska, positiv och iderik. Jag blir glad av honom, och bara det är ju fantastiskt 😀
  Din lavendelkrona är jättefin, jag ska komma ihåg vart jag säg den först 😉

 2. Gillar också Ernst men skulle inte köpa boxen och titta i timmar… fast då kunde man ju spola till godbitarna förstås. Det blir väldigt fint det han gör, väldigt duktig på sitt jobb! Ska du ha en egen så är det ingen nackdel att han är lång, tänk vad enkelt när det ska sättas upp saker högt upp 🙂 Ska också notera var jag såg den fina kronan först och ge dig cred om jag får för mig att härmas 😉

 3. Ja vem skulle inte vilja ha en Ernst! Han verkar ju kunna det mesta och dessutom kan han visa och uttrycka känslor, inte undra på att så många män blir provocerade av honom, ha, ha. Och inte gillar han sport heller! btw: jättefin lavendelkrona Katarina!

 4. Gunilla: Jo, fast 2 meter…
  Åsa S: Welcome back from the U.S.A.
  Eva: Han är en otrolig kombination helt enkelt! Och antagligen skulle vi bli provocerade av någon sorts kvinnlig motsvarighet fast jag kan inte riktigt tänka ut vad det skulle vara. Anna Anka?

 5. Både snyggt och säkert väldoftande! Bra jobbat Katarina!

 6. I´m not back yet! Håller ”koll” på dig från the big apple! Sista kvällen nu dock och snart dags för avslutningsmiddag för den här resan… och fortfarande närmre 40 grader varmt, inte utan att jag börjar se framemot lite lagom 25!

 7. Katarina och Åsa S: Håller med om att det räcker gott med den här värmen! Hade jag haft koll på datumen hade jag skickat dig till Harlem för en mamma-utryckning till E som hittade en kackerlacak i sitt rum där och ringde hem till mamma i Sverige 🙂 Tur att vi inte har sådan ohyra i någon större utsträckning här utan mer beskedliga skadedjur som faktiskt dör av någonting annat än ålder eller en sko i huvudet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *