Besök i Vinterviken

Det är fint nere i Vinterviken med mysigt kafé och odlingslotter. I dag har jag varit på besök hos vännen E som har en fin lott där.

Riktigt roligt var det, vi flyttade komposten och planterade om lite. (Tänk det hade man aldrig trott när man var 15 ;O) Antagligen borde jag vara nere i min egen kollitott och jobba, men ibland är det riktigt befriande att vara hos någon annan! Lite inspirerande att stå och fundera på var hon kan lägga plattor och vilka växter som kan passa var. Och så förstås trevligt i största allmänhet att umgås en stund – och som sagt fika därnere, det blev en jättefin kväll.

En vacker, skir, vit blomma växte hos henne och jag beundrade den men kände inte igen den.

– Vad är det här?

– Rädisa! Snygg va?

7 svar på ”Besök i Vinterviken”

  1. Du verkar ha det bra i hösten. Vi har nu kommit till spanien och värmen, På Onsdag bär det av att träffa lilla Alva i Munchen

  2. Margaretha: Och ni har det bra till havs hoppas jag! Antagligen bättre väder…
    Hälsa Alva och hennes mamma(och pappa förstås)!

  3. Ja det var fantastiskt vad mycket vi hann med den kvällen. Stort tack för all hjälp! Dagen därpå fortsatte jag med plattläggningen och allmän uppröjning och nu kan jag snart sätta igång med finliret (=flytta växter). Ville du ha rysk martorn, (eller något annat, ett stiligt kungsljus kanske, nähä, inte det…) glömde fråga i onsdags.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *