Enchanting

I söndags bjöd London som sagt på en vacker promenad genom Kensington Gardens fram till palatset där Lady Diana bodde. Intill fanns ett mycket vackert stort orangeri och därinne serverades afternoon tea. På menyn fanns olika kombinationer av kakor och te, eller om man ville ha champagne till kanske?

Jag beställde Enchanted Palace Tea av den otroligt trevlige servitören. Fast jag blev full i skratt, för någonstans påminde han om den ena delen av ”Little Britain”, den långa mörke för er som sett dem.

Det innehöll goda små sandwiches, scones med clotted cream och sylt och fantastiska små bakverk och en egen liten tekanna med det valda teet.

Det var väldigt kultiverat alltihop och samtidigt jättegott, jag måste besöka afternoon tea-ställen här i stan, jag vet att det finns.

Dessförinnan hade vi hunnit med att sjunga, till och med jag! Hälften hostmedicin,treo, örtdryck och hälften ren vilja, gjorde att jag trots allt kunde få fram toner! Inte med den vackraste rösten kanske men ändå långt över förväntan.

Just nu funderar jag mest över när jag ska åka tillbaka till London, Chelsea Flower Show måste man ju besöka en gång i livet väl?

2 svar på ”Enchanting”

  1. Absolutely fabolous! Såg just att de visar Chelsea flower show på TV snart så du får ladda upp med det medan du planerar din resa för dit måste du ju 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *