Runmarö i repris

För några år sedan åkte jag till Runmarö i Stockholms skärgård och bodde på ett litet Bed&breakfast i en rosenträdgård. Det kan du läsa om ifall du klickar här.

Nu har jag varit tillbaka, de där 500 rosorna lämnar mig liksom ingen ro. De flesta blommade nu också, här finns alla varianter – flera meter höga rosenlianer och mer beskedliga mindre buskar, någon enstaka spetig planta. Vi hade varmt och fint väder med regn och åska på nätterna, så vi kunde sitta ute och äta och fika.

Rosorna kastade sig inte bara vilt i rosenträdgården, ute i naturen fanns vanliga nyponrosor som stretat sig upp flera meter i tallarna! En liten stuga på Runmarö skulle man ha – fast hu vad mycket mygg det var…

Ps. Efter att ha bytt kamera kan jag inte använda det program jag brukar, för att formatera bilderna till rätt storlek. Nån som har ett tips? Hur gör ni?

3 svar på ”Runmarö i repris”

  1. Tänkte på dig när jag gick runt på Solliden förra veckan. Många vackra rosor där också som blommade och doftade som bara den!

  2. Har en som funnits i rabatten sedan jag flyttat in men det blir aldrig blommor på den så jag har försökt få bort den med halvlyckat resultat. Ingrid Bergman-rosorna på Solliden var helt enorma och fantastiska!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *