Lavendel

Jag tror inte att man kan få för mycket lavendel! Jag som gör små sticklingar varje vår och sätter ut i slutet av sommaren, har nu fått så mycket att jag nänns plocka för att göra en krans. I år blir det nog tio nya små plantor som snart ska få komma ut i rabatterna. Jag har vit och faktiskt rosa lavendel också men de är lite tama. Kanske skulle de bli vackrare om man satte dem mitt ibland de blå? Såna I-landsproblem kan man fundera en lång stund över…

lavendel

6 svar på ”Lavendel”

 1. Jag håller med, jag tror inte heller att man kan få för mycket lavendel. De är både vackra att titta på och doftar unerbart.

 2. Jag håller med – man kan inte få för mycket lavendel. Mitt lavendel-sug slog till i år och nu har jag gått från att ha en liten halvdöd lavendelkruka till att ta nya sticklingar varje dag, stoppa lavendel i väskan och små buketter i torktumlan.
  Kanske är det åldersrelaterat?

 3. Lavendel är härligt! Kul tips att stoppa i torktumlaren! Jag har tyckt om lavendel sen jag startade med trädgård för ungefär 20 år sen, så det kanske startar när man är ung?

 4. Googlade för att hitta en bra bild på lavendel för att göra en -växter som inte hjortar äter-lista. Hoppas det är ok. att jag lånar din bild. ( inte i kommersiellt syfte)

 5. Hej!
  Jag tänkte låna din fina lavendelbild till ett inlägg på min blogg. Hoppas det är ok, annars får du höra av dig. Nu ska jag kika vidare här 🙂

 6. hej. jag vill paquetera lavendel, men jag vet inte hu kan ma gora.
  Tack, for din fin foto.
  Kram,
  Ana

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *