Det som göms i snö…

I takt med att snön faktiskt försvinner, trots ständig påfyllning, så dyker det upp en hel del oönskat också. Tyvärr är det ju inte bara krokusknoppar eller snödroppar som syns, utan allt möjligt gammalt skräp och inte minst upptinat hundbajs!

Här i stan finns det personer som sätter små pappersflaggor i hundbajshögarna, det är lite kul tycker jag fast det vore ju bättre om det inte behövdes alls. Om hundägarna alltid plockade upp efter sina raringar. (Ni hör att jag har katt va?)

Snart ska ju jag åka till Paris, där tror jag inte att hundbajspåsar existerar alls. Ska försöka göra en research och rapportera när jag kommer hem. Är Luxembourgträdgården fylld av kladdigt hundbajs för de välklädda parisinnevånarna att trampa i?

Visst ska det bli spännande?

Lite spännande tycker jag faktiskt att papperskorgen här nedan är också, finns i ett litet parkområde nära mig.

låda

4 svar på ”Det som göms i snö…”

  1. Visst är det äckligt med all denna hundbajs! Jag tycker synd om alla hundägare som är stelopererade i knän och rygg. Undrar hur dom får på sig skorna???

  2. Hej!
    Håller helt med om att alla hundägare borde plocka upp efter sin hund. Är ju hundägare själv men i mitt område finns det några som tycker att deras hund är så liten att man inte behöver plocka upp. Hur tänker man då? Härom dagen såg jag en gubbe putta över lite snö över det hans lilla hund just utfört och erbjöd honom vänligt en ren bajspåse, men då slet han med sig jycken och sprang in i sin port och kastade sig in i hissen(jag plockade upp efter dem). Är inte det en lite annorlunda reaktion?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *