Vårdagjämning!

En glädjens dag för såna som mig, som inte alls gillar vinter och snö. Den enda fördelen är nu när det vänder, känslan när vintern och mörkret får ge vika. Nu blir det bara ljusare! Och varmare hoppas jag.

En bra dag. Startade på gymmet, sen bio med goda vänner, en promenad till Fjällgatan med efterföljande fika och en fantastisk utsikt över stan.

Jag tror att Carl-Anton har det fint i sin lilla gröna ateljé som syns på bilden, det måste vara inspirerande med den vyn över Stockholm.

vår

8 svar på ”Vårdagjämning!”

  1. Gamla farfar sa alltid att det skulle vara 7 staryr innan våren kommer. Det vill säga , det ska snöa sju gånger efter det att staren har kommit. Då kan man ha lite nedräkning så länge. Själv tovar jag blomkrukor av ull och hoppas att det är en jättebra idé eftersom ullen både håller mycket vätska och förhoppningsvis värmhutjämnar. Har provplanterat en fuchsiastickling och hoppas på det bästa.

  2. Karin – Du måste berätta här hur det gick med dina tovade krukor, låter väldigt spännande. Jag tar bara död på krukväxter hela tiden och det låter som en livsuppehållande variant av kruka! 🙂 Och så ett par följdfrågor – När kom staren? Hur många gånger har det staryrt?

  3. Karin: Det låter härligt med tovade krukor! Och det borde ju fungera som du beskriver. Och precis som Gunilla så undrar jag över staren…

  4. Jag ville inte säga det på en gång,för det lät lite pessimistiskt…men jag har inte sett och inte hört någon stare här ännu. Men tofsvipan har kommit,och några gäss sträckte över här igår.

  5. Var på en Blomsterlandet-butik häromdagen och där hade de filt-krukor som marknadsfördes som ”Bra för tomaterna” med händiga handtag på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *