Bakom huset

Bakom mitt hus är det en backe upp till nästa gata. Mitt i backen ligger en liten lekplats med gungor och det finns små gångvägar att följa. Inte som en park utan som ett litet fritt område bara. Tidigt på våren är det alldeles blått av all scilla. När jag sitter vid mitt köksfönster på vintern och tittar upp mot backen så tänker jag alltid på det. Det blåa scillahavet. Och längtar dit.

Nu är det redan över. Men nu är backen fylld av hundloka. Som ett vitt skum gungar det över det gröna gräset. Och det är väldigt vackert det också!

loka

3 svar på ”Bakom huset”

 1. Det är många som draperar sig i vit-rosa blommar nu. Det finns en körsbärsodling här,kronbladen snöar ner på mig när jag sår sista raderna i grönsakslandet. Till sällskap har jag en jättestor padda. Den blir snöad på den också, det ser lite roligt ut.

 2. Hallå
  Jag satt och surfade runt lite grand och googlade av någon anledning på orden ”kollitott” och kom in på en sida med otroligt vackra fotografier och trevliga texter. Plötsligt förstod jag att det var du Katarina! Så himla roligt att du lyckades skaffa dig en ”kollitott” för jag minns ju att när vi arbetade på ”banken” så pratade du om att du gärna skulle vilja ha en ”lott”.
  Jag kommer absolut att titta in på din hemsida ofta.
  Hoppas allt är bra med dig
  Kram
  Birgitta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *