Mors dag

Syrenerna blommar vilt runt kollitotten just nu, det är helt fantastiskt. Det har varit en bra dag, först ett trevligt besök av min bloggvän Slottsträdgårdsmästaren som traskade runt Södermalm och kom förbi hos mig. Läs här hur mycket syrener han sett i dag!

Tack för besöket Hasse, nästa gång kan jag få bjuda på kaffe kanske?

Sen firades det Mors dag, inte för att man måste men för att det är en trevlig anledning att få träffa både sina barn och sin mamma på en gång. God mat bjöd barnen på – tack!

En bukett från min kollitott av det som blommar just nu, pryder mitt köksbord. Syrener, akleja, tovsippa, myskmadra och en liten kvardröjande förgätmigej. En blombukett till alla andra mammor! Hoppas att ni också haft en bra dag!

blom2

2 svar på ”Mors dag”

  1. Jo det var en riktigt bra dag, först trädgårdsboksfyndande på söderloppisen och sedan dubbelt Mors-dags-firande på kolonilotten. Bra att du övertygade mig att vara kvar, och tack för te och silverarv! Det sistnämnda har jag planterat under ena rosbusken idag.

  2. Eva: Den tar sig alldeles säkert!Jag tänker komma över nån dag och titta till den ;O) Och bokfynden var helt otroliga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *