Bortrest

Ja, för lite måste jag ju få resa även om jag skrev att det nog var slutrest ett tag. I går var det Opera på Skäret och en resa genom ett vackert Bergslagen. Och jag som tycker att jag varit överallt i Sverige hade inte varit här. Örebro, visst, men det här var något annat.

Lunch åt vi i Nora i en tågrestaurang. Ja, vagnarna hade liksom stannat, rälsen tog nog slut där.  Kul idé tycker jag och definitivt godare mat än den som serveras på rullande tåg numera. Det var trevligt i Nora, jag hittade en tallrik till Kollitotten på en loppis och det fanns mycket att titta på.

Vi kom nästan för sent till Carmen, det var liksom mycket längre upp till Skäret från Nora än vad vi trott. Det blev lite stressigt – precis när vi äntligen rusat in och hittat våra stolar så spelade man upp ouvertyren. Det var nästan som om de väntat på oss – men det tror jag väl ändå inte ;O)

En bra föreställning var det i alla fall och vilken miljö! Den gamla, enorma torkladan hade en otrolig akustik. Nu var det årets sista föreställning vi lyckades klämma oss in på, men här kan du läsa mer om verksamheten.

Det blev en lång hemresa, det mörknar fort nu och det var midnatt innan jag var hemma igen. Men det ÄR roligt att resa bort och uppleva saker!

2 svar på ”Bortrest”

  1. Visst är det roligt att komma iväg och se lite annat, ändå är jag så dålig på det, undrar varför…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *