Veckans babe…

Nu hoppas jag att själen hunnit ifatt (med tanke på det förra inlägget) jag har hunnit med många timmar på X2000 under veckan som gått. Nu vet jag inte om det är det bästa stället att vänta in sin själ precis…

På ett företag som jag besökte förra veckan träffade jag en trevlig och kul tjej. På sitt skrivbord hade hon en fotoram med en bild på Dregen. Hon förklarade att hon bytte bild varje vecka och att Dregen var den veckans ”babe”. Jag höll inte med.

Så jag skickade nedanstående bild till henne men den skulle få vänta påstod hon, hon hade en massa andra herrar som väntade på sin tur. Smaken är uppenbarligen väldigt olika.

Jag är förvånande nog emellanåt väldigt romantisk, Stolthet och fördom (Jane Austen) var en serie jag följde med förtjusning. Bilden föreställer för er som inte heller fattar – Mr Darcy, en mycket romantisk romanfigur.

Hur som helst, jag tyckte att det var kul så jag visar nu Mr Darcy för ev. läsare här. Colin Firth heter skådespelaren som fick sitt genombrott som Mr Darcy, senast fick han en Oscar för sin roll i The King´s speech.

5 svar på ”Veckans babe…”

  1. Han duger! 😀 Jag är ju lite svag för mörkhåriga män. När jag tänker efter så har det nog aldrig passerat någon ljushårig i mitt liv, inte ens i den vildaste ungdomstiden.

  2. Gunilla: Har du en sån ram? Man borde kanske skaffa en?
    Åsa!: Med mig är det nog tvärtom, men det går ju att göra undantag ;O)

  3. Inte än Katarina men det måste vi nog ha! När jag funderar så är det några svarthåriga från min utländska period men vad gäller svenska så har de varit korta, ljusa, roliga killar. Johan Glans och Janne Bylund får varsin vecka i min ram 😀 Johan Glans i Spamalot är så rolig att man skrattar ihjäl sig! Se den om ni har möjlighet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *