Nytt jobb

I måndags började jag på mitt nya jobb. Det har tagit mycket energi och uppmärksamhet ett tag. Det vore trevligt om det inte bara regnade i helgen som kommer utan att man kan besöka Kollitotten lite också.

Förra veckan var det kulturfestival i Stockholm så jag ska väl inte bara skylla på jobb om trädgårdsarbetet blir försummat just nu.

I går kväll var dessutom Gunhild Carling med orkester i Vitabergsparken genom Parkteatern. Det var kul! Två galna, musikaliska bröder hade hon, en mer sansad syster och mamma som också ingick i bandet, pappa var tydligen på sjukhus just nu. Själv var hon alldeles fantastisk. Jag har aldrig förut hört nån spela jazz på säckpipa – det var helt lysande. Dessutom sjöng hon, dansade och spelade trumpet, trombon och munspel med den äran. Harlem Hot Shots var med och dansade Lindy hop och bugg så det stod härliga till. Det var en fantastisk kväll.Vad härligt det är med Parkteater, gratis och jättekul!

2 svar på ”Nytt jobb”

  1. Men åh! Henne har jag hört talas om men inte sett/hört. Jazz och säckpipa!! Underbar kombination!!! Vill lära mig spela säckpipa, det är så coolt! Vad många utropstecken det blev! !! !

  2. Ja det är bara att hålla med! Carlings var toppen och Parkteatern bjöd på ännu en fantastisk kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *