Nästan sommar…

Ett inbrott till har det blivit senaste veckan men nu tänker jag inte visa fler bilder på trasigt glas.

Däremot ett annat plågoris, nämligen kaniner! Efter att de tuggade sönder mitt äppelträd förra vintern (och väldigt mycket annat) så skulle jag gärna bli av med dem. Det är som rådjur, söta och/eller vackra men man kan hålla sig för skratt när man har trädgård. Tyvärr! Vad mysigt det vore om de var tama och höll sig till kirskål.

Den här mötte mig på söndagsmorgonen och skuttade iväg lite lojt när jag kom närmare.

Fåglar är roligare tycker jag, de sjunger vackert och gillar att bada. Det allra nyaste fågelbadet har därför fyllts med vatten, välkomna!

2 svar på ”Nästan sommar…”

  1. Det var riktigt längesen jag läste din blogg (eller ngn blogg över huvud taget).
    Tråkigt att höra att du haft inbrott igen men skönt att de inte brände ner din underbara lilla stuga i alla fall. Det är för eländigt att man inte får ha sina saker ifred.
    Kul att jag hade tagit en (nästan) likadan bild som du, läckert med symaskinsbordet och tulpanerna framför, och du hade ju fått med kaninen också, söt men…..grrrr……Såg att någon tuggat ner tulpaner på min lott….grrrr….

  2. Eva: I dag har kaninerna varit som galna! Vet inte om det är revirstrider, parningslek eller bara kaninbus…det har varit riktigt kul att se dem där de yr runt fötterna på en.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *