Påsk och inbrott

En helt fantastisk påskhelg med sol och värme. Jag har lyckats brotta upp min stora klängros som rasat ner och omfamnat allt omkring sig. Jag lovar att jag också blev omfamnad av alla taggar. Jag satt fast ibland så jag trodde att jag aldrig skulle komma loss igen. Det kommer en bild på den längre fram, jag tror att den kommer att bli riktigt fin i år.

I vårt koloniområde har vi ett stort magnoliaträd, det har jag berättat om förut. Om man vill titta på det får man skynda sig, det har slagit ut i helgen och det går undan, fäller bladen nästan lika fort igen. Men det finns fler fina magnolior att se.

Jag fick en fin påskpresent, nämligen en kruka med snöklockor. De står inne nu men ska förstås grävas ner i kollitotten lite längre fram, med hopp om att de kommer tillbaka nästa år.

Och sen har jag tyvärr fått inbrott igen. Vet inte vilken gång i ordningen det är – sjätte? sjunde?

Trasigt fönster och nedskräpat, inget stulet vad jag kan se. Men tro det eller ej, i dag kom det brottsplatsutredare från Polisen och ville titta om de kunde säkra spår. Jag hade förstås sopat undan allt trasigt glas så det fanns kanske inte mycket till spår, men de var nöjda med att vi lämnat in de kvarlämnade cigarettfimparna till stationen, en vacker dag matchar kanske DNAspåren med nån buse. Eller busar, de var nog flera stycken som satt inne i min stuga och rökte och eldade lite på en kvarglömd marschall. Vilken tur att de inte brände ner hela kollitotten. Håhåjaja. Bilder finns här på både det ena och andra.

2 svar på ”Påsk och inbrott”

  1. Fy så trist med inbrott Katarina! Tur att du håller humöret uppe 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *