Snart mäss (och moss) dags

Jag längtar efter trädgårdsmässorna! För då är det nämligen vår och man kan handla på sig lite fröpåsar, plantor och grodor – allt som gör trädgårdslivet ännu roligare.
Förra året var det verkligen grodor överallt! Jag har en liten grodprins i min kollitott som sitter högt på en pinne så man inte når att pussa honom.
Och det är ju egentligen obegripligt ;O)
Men i år ska det bli roligt att se om grodorna får konkurrens av något annat. Prydnadskatter finns det ju ganska gott om redan, men lejon kanske?
Jag har ett keramiklejon också, som ska sitta på en vägg och spruta vatten. Det är inköpt i Grekland för många år sen, men jag har ju ingen el och har inte löst det där med pump ännu.
Så det ska också bli spännande att se, om nån tagit fram en solcellsdriven liten pump t.ex. Det finns ju såna lampor så det borde ju funka för en pump också tycker jag.
Den här fina mossmattan fanns förra året, det vore nåt att ha i badrummet… badkaret i bakgrunden skulle jag också vilja ha för övrigt.

mossa

4 svar på ”Snart mäss (och moss) dags”

  1. Tycker det ser ut som om hela gräsmatten håller på att förvandlas till en mossmatta:( Fast, idag är den vit av snö:))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *