Blir det bra där?

Jag tycker mycket om fingerborgsblommor. Framför allt vita men även de olika rosa nyanserna. Sen den första blommade för några år sedan blir de bara fler och fler. I år har jag flyttat ett antal till en plats där de kommer att bli bra och framför allt få plats. Många av de små plantorna står så tätt så det kommer inte att kunna bli blommor av alla nästa år. Det är löftesrikt med de här bladrosetterna – nästa sommar kommer de att vara fina blommor. Den här har kanske placerat sig lite trångt, men tänk i sommar när det kommer att stå en hög blomma här, kanske når den ända upp till fönstret, för det här är precis framför min lilla stuga? En härlig tanke!

En skön söndag för övrigt, trots att det kom en riktig regnskur. Men just då lyckades jag vara inomhus i ett av de kollektivhus jag besökte i dag. Det ena var bostadsrätter där priset för en tvåa rörde sig runt 3-4 miljoner (så där kommer jag aldrig att kunna bo) men i det andra var det hyresrätter så där kan man kanske köa och se hur det blir.

Trädgårdsmöblerna inställda för i år, fågelbadet tömt. Fick höra av en granne att mitt körsbärsträd besökts av steglitser, så synd att jag inte fick se det.

finger

4 svar på ”Blir det bra där?”

  1. Visst är det hoppingivande. Lyckans du, som haft steglita hos dig. De är lite ”exotiska” fåglar. Så flitig du är som gjort klart för vintern. Ha en bra vecka /Claus

  2. Claus: Ja, det hade varit jätteroligt att se dem! Fullt så flitig har jag nog inte varit, det är en del krukor kvar och diskbänken och målarburkarna och ja du vet!

  3. Åsa!: ”Bara bo” är liksom inte det som gäller i den här stan – här handlar det om mycket pengar och status och jag vet inte vad. Det är helt värdelöst om du frågar mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *