Höstfärg

Det är fina dagar emellanåt med sol, fast i dag blåste det ordentligt. Den lilla närbutiken intill säljer blommor, ibland lite utplanteringsväxter ibland snittblommor. Det är inte så ofta jag handlar blommor där, men i dag hade jag kunnat köpa med mig hela hinken! Vilka härliga färger! Och varje gång jag ser astrar så tänker jag på ramsan jag lärde mig i musikskolan när jag var liten och spelade piano. ”Hösten berövade Esters astrar dess gestalt” Jag vet att det är en sorts formel för att veta hur man ska spela – men jag har ingen aning om hur jag ska tillämpa den. Tyvärr blev det ingen konsertpianist av mig! Men ett piano har jag. Det ska jag börja spela på när jag gått i pension! (Har jag tänkt ;O)

Ps. Jag känner ett litet mannagryn som fyller 5 år idag, jag tror jag ska köpa en bukett till honom!

aster

6 svar på ”Höstfärg”

  1. Lånade en lavendelbild av dig till växter-inte-hjortar- äter-blogg-inlägg. Hittade den här förut men hittar den inte nu,kanske var länge sen.

  2. He loves those flowers. He was saying how pretty they were yesterday over dinner and wanted to call you. He also begs me to wear the sweater every day now, but he has to wait until it’s not a daycare day. Don’t want it to get messed up! He wore his new orange shirt to the other party yesterday.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *