Gott Nytt År!

Eftersom jag fortfarande trasslar i min IT-härva här hemma, så tänkte jag vara ute i god tid och önska er det! Min julhälsning fastnade ju liksom i trasslet. Jag förstår egentligen inte varför det är så trassligt – ska det inte vara enkelt? Ska man inte bara kunna klicka igång och sen vara där ute på den digitala autostradan? Kan det bero på snön? Det mesta som inte funkar som det ska just nu beror ju antingen på snön eller som vanligt finanskrisen. Eller kan det vara grisfebern? Aktuell på flera sätt just nu…

Nåväl! Ytterligare ett år att alldeles strax lägga till handlingarna. Mitt i alla årskrönikor i tidningar och övrig media så kan man ju sitta och fundera över sin egen lilla krönika. Hur blev året? Är det något jag minns? Och det är det ju faktiskt. Helst vill jag minnas min resa till Indien, som gick så fort att den måste återupplevas på något sätt. Mitt i julstöket (eller städandet, stryk det som ej önskas) så hittade jag min dagbok från resan. Numera skriver jag inte dagbok regelbundet, jag har gjort många mer eller mindre långlivade försök genom åren, utan det blir mest under en resa som det blir av.

Så då förlorade jag mig i minnen, läste om varmvatten i havet, om kossor och om resan till kryddplantagen med en mellanlandning vid ett Shivatempel. Där fick vi ta av oss skorna, en liten tagetes i handen och en tillönskan om ett långt och lyckligt liv. Om du vill se bilder så hittar du det här .

Så då ber jag att få skicka den vidare, den där önskan om ett långt och lyckligt liv! Och i första hand år 2010!

Blommorna som syns på bilden här nedanför kommer förstås från Makalösa blommor på Sveavägen i Stockholm, honom har jag gjort reklam för förut. Vi ses!

b5b1

4 svar på ”Gott Nytt År!”

  1. Vilken sval och vacker bukett, hoppas den står sig riktigt länge! Önskar dig en riktigt fin nyårsafton, och ett ännu bättre 2010!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *