Och julen varar intill påska?

Inte åkte det ut någon gran i helgen. En sen och trevlig fredagskväll gjorde att lördagen blev lite…långsam, och på söndagen hade jag turen att få middagsgäster. Så den står kvar tillsammans med alla juldukar och grisar och allt vad det är. Det kanske kan bero på att jag är ganska lat också, och att nya Elizabeth George-deckaren ramlade in hos mig härom dagen. 700 sidor med kommissarie Lynley jämfört med några ljusstakar är inget svårt val för mig.

Nåja, om du varit hemma hos mig så vet du att så väldigt många ljusstakar, grisar och tomtar får det inte plats. Man hinner plocka ihop dem på fem minuter eller så. Så nu får det väl vara till på onsdag alltihop, det är ju då det ska ut på riktigt.

Vilken tur att den inte barrar…

gran

4 svar på ”Och julen varar intill påska?”

  1. Praktiskt med barrfri gran. Fast en vän till mig beklagade sig att hennes plastgran börjat barra, allt för en naturligar look antar jag. 😀

  2. Jag har plockat ihop julen men nu ska det ut i förrådet utomhus så lådorna lär väl bli kvar inne ett tag…

  3. Ungefär samma status här hos mig. Men det beror delvis på att det varit så rörigt omkring mig så jag har inte ens hunnit bli less på gran och stakar…. Funderar på att gå till attack på onsdag jag med:)
    Må så gott!

  4. Åsa!: Haha! Min är faktiskt inte i plast.
    Gunilla: Lätt hänt, min låda ska upp på kalla vinden…
    billan: Hoppas att röran ordnar upp sig! Gemensam attack på onsdag alltså!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *