Första vårtecknet!

Häromdagen kom det! Det som jag känner som det första vårtecknet. Weibulls annons om krukväxtsticklingar fanns i tidningen igen. Varje år tar jag mig dit för att köpa några små sköra krukväxt-wannabes, planterar om och vattnar. Så småningom slarvar jag så de överlever sällan så länge tyvärr. Krukväxter är liksom inte samma sak som rosor och annat som växer i trädgården. Den stora skillnaden är antagligen att de är helt beroende av mig…

Så nu är det dags igen! Iväg för att köpa klockmalva (det gör jag varje år…) helst i vitt eller rosa! Kanske en liten kaffeplanta eller hibiskus? Eller kanske nåt jag aldrig provat? Man kanske ska vara lite wild-and-crazy?

Vår!!!!!

stick

4 svar på ”Första vårtecknet!”

  1. hahaha… krukväxt-wannabees – underbart uttryck!! You go girl, wild-and-crazy är bra! 🙂
    Jag har köpt några nya krukväxter och redan efter 2 veckor och håller jag på att försöka återuppliva en av dem. Detta totala beroende passar inte mig heller riktigt.

  2. Nu finns det hopp! Vårtecknen står som spö i backen, vad sägs om att det idag droppar från taken här på ön, bara det kan ju få den största surmoppen att dra på smilbanden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *