Snö i Skåne!

I vanliga fall brukar mina skånska vänner prata om alla snödroppar och all vår de har, i motsats till oss i Stockholm till exempel.

I dag var jag i Malmö. Huva så kallt det var! Och vad mycket snö! Så har jag aldrig sett Skåne förut. Inte en krokus i sikte!

Bilden tagen på väg från Sturup i morse. För övrigt verkar det omöjligt att komma i tid just nu oavsett transportsätt. Förra veckans tågresa till Göteborg var en rysare, i morse var planet till Malmö försenat en timme. Håhåjaja.

skåne

9 svar på ”Snö i Skåne!”

  1. Ja, måste väl erkänna att det inte är så mycket till vår ännu. Jag brukar ju sätta de första penseerna ute på trappan i början på mars, det blir nog kärvt i år..

  2. Det pratas om global uppvärmning men det är väldigt tyst om den nya istid det känns som om vi är på väg in i! Kallaste året sedan 1826 säger väl allt. I förrgår när jag halkade mig fram på en isig, moddig trottoar i stan drömde jag mig framåt till sommaren och sandaler och hur mycket lättare allt är då… Om det är så mycket snö i Skåne fortfarande så blir man ju lite orolig för det här med vår…

  3. Åsa i Skåne: Du kanske kan skotta fram ett trappsteg…
    Gunilla: Läste i tidningen att våren inte ska påverkas. Vi får väl se.Uppvärmningen är satt på vänt helt klart.

  4. Katarina: Det finns ingen ångra-funktion här? Hade velat skriva om den där förra meningen och få med alla ord 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *