3-årsdag!

I dag fyller bloggen Kollitott 3 år – tänk vad tiden går! Eftersom jag bytt adress under resans gång så är det lite marigt att hitta de första inläggen. Jag är förvånad över att jag ändå lyckats hålla den igång så länge och jag hoppas att ni som besöker den inte tycker att det är alltför långtråkigt.

Nu börjar ju trädgårdslivet på allvar så nu blir det nog mest blommor här igen, fast ett och annat utöver det kanske också dyker upp.

Jag vill ju inte ha gula blommor utan försöker hålla min färgskala i blått – vitt – rosa i fösta hand. En röd hörna påbörjade jag förra året och den ska jag bygga vidare på i år.

Men – ingen regel utan undantag! Titta vad gult det lyser om de här! Det är små narcisser som heter Rip van Winkle och jag har fått lökarna i present! Så då grävde jag ner dem och jag tycker att de är söta och glada!

gult

7 svar på ”3-årsdag!”

  1. Ja, grattis på födelsedagen! Du vet att jag är ett fan av ditt skrivande, tröttnar inte 🙂 Delar din åsikt om gula blommor men din födelsedagsblomma är fin, färgen till trots.

  2. Slottsträdgårdsmästaren: Tack, det var ju du som inspirerade mig att börja. Det ÄR kul!
    Åsa! och billan: Tack, era bloggar är ju något jag följer alltid också! Ni känns som vänner fast vi aldrig träffats på riktigt! (IRL ;O)
    Gunilla: Tack!

  3. Grattis och tack, tycker om din blogg,förtsätt för all del! Gräver land i min nya trädgård,förvånansvärt bra jord. Det kan tillockmed gå att odla svartrötter första året!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *