Dags igen!

Ännu en resa hinner jag med i sommar! Man skulle kunna tro att jag som reser så mycket i jobbet skulle fått nog av att flänga runt.

Men – det finns så mycket att se och uppleva! Nu ska jag till New York några dagar och det ska bli riktigt spännande och roligt, jag har aldrig varit där förut. Alla (som varit där) säger att det är som på film eller TV, man känner liksom igen sig.

Inga stora planer, mest att gå runt i stan och känna hur det känns, titta på folk. Central Park förstås och färjan till Staten Island så att man ser Frihetsgudinnan. Men inte stå i kö för att komma in på nåt alldeles särskilt. Jag har en lång lista på ställen att äta och fika på, bra picknickställen och shopping förstås! I Central Park ska det finnas en Shakespeareträdgård, alltså en trädgård inspirerad av hans verk, växter som finns omnämnda. Det låter kul tycker jag, får se om vi kommer dit, parken är stor har jag förstått.

Till det stora äpplet således, därför kommer nu en bild på svenska sommarbär som jag blev bjuden på häromdagen, (tack E)

Blott Sverige svenska krusbär har!

2 svar på ”Dags igen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *