Trädgårdsmässa igen…

Det är ju ett vårtecken att gå på Trädgårdsmässan i Älvsjö. Så då går man snällt fast det egentligen är lite tidigt på säsongen, tomatplantor och annat måste vänta på att planteras ut, än är det kallt i alla fall om nätterna.

Dessutom tycker jag att utbudet av klänningar och korv blir större för varje år. Fast det är klart, så många kvinnor på samma ställe – ett sånt tillfälle kan man nog inte missa som klänningsförsäljare. Mer osäkert hur målgruppen för korv ser ut…

Balkongutställningen är fortfarande det roligaste inslaget tycker jag, även om de borde få halva ytan nåt år, det är ju mer terrasstorlek än balkong tycker jag. (som inte har nån balkong alls och är avundsjuk)

På en av årets balkonger fanns jättefina terrakottakrukor som gick att ställa ihop till en hel eller halv cirkel. De skulle minsann gå att ha i en kollitott också, frågan är bara var de finns att få tag på.

Här kommer bild både på krukorna och på den balkong som jag tyckte bäst om. Den blommande ”väggen” var riktigt fin och det mesta kändes genomförbart. Plats för fika, växthus och arbetsbord.

Riktigt mysig dessutom.

mässa2 mässa1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *