En kväll på Nalen

När jag var 14 år eller nåt sånt stängdes Nalen, ett riktigt klassiskt musikställe i Stockholm. Jag ville väldigt gärna gå dit och lyssna på favoritbanden som spelade då, (Tages och Mascots var det säkert) men det fick jag inte för mina föräldrar. Pappa lyssnade inte alls på mina argument om att det var allmänbildande att ha varit där ;O)

Nu är jag stor och Nalen är ju öppet igen så jag kan gå så mycket jag vill! Senast alltså i onsdags på Hanne Boel. Lite besviken blev jag att de hade ställt ut stolar så att man skulle sitta.

Det är ju inte lika roligt, svårt att svänga loss på rumpan så att säga, så jag valde efter en stund att ställa mig vid kanten där det fanns några danska tjejer som också tyckte att det var svårt att sitta still.

Det var en härlig konsert, det svängde ”meget godt” en orkester på 8 man och  Mark Linn som ”background vocal”! Eagle-Eye Cherry som sjunger med henne på nya skivan hade  skickat en hälsning från sportlovet i skidbacken och kom alltså inte. Men det gjorde inget när unge herr Linn var med!

hanne

2 svar på ”En kväll på Nalen”

  1. Kul att du fick en fin musikupplevelse!
    Men stolar…..jisses.
    Jag hade helt klart stått längst fram med dig och svängt på rumpan.

  2. billan: Ja, visst är det konstigt att sitta ner! Skillnad på en stor konsert på Globen eller nåt, men Nalen är ju ett stort dansgolv. Förra gången hon var här så funkade det utan stolar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *