Trädgårdsmässa 2013

Dags igen! Att traska runt på hårda golv i trängseln på trädgårdsmässan. Fast det är ju kul också!

I år fick jag med mig en ny pion från Kina och en jättevacker julros med prickiga kronblad. Vi får se om det lyckas när jag så småningom får gräva ner dem. Jag köpte en pion för några år sen (The Fat Concubine ;O) men den kom ju aldrig upp så i år blev det en annan.

Kanske var det för att jag var fikasugen men köerna för långa, som gjorde att bordet på bilden såg så härligt ut. Balkongutställningen gillar jag, det blir alltid lite inspiration att ta hem. Nu har jag ju ingen balkong, men man vet ju aldrig.

Fast det skulle vara kul om de nån gång gjorde balkonger som var lika små som de oftast är och inte i den här terasstorleken.

Skapa en balkong på 3-4 kvadrat – det är en större utmaning.

Bland det roligaste på mässan var förstås att få köpa boken ”Stockholms gröna rum” och dessutom få den signerad av min vän Slottsträdgårdsmästaren. Tack Hasse – fast du kallar alla koloniområden för Tanto ;O)

3 svar på ”Trädgårdsmässa 2013”

  1. Det var fint att träffa dig också Katarina och vi hade diskussioner om vad kapitlet skulle heta. Jag ville först att det skulle heta koloniträdgårdarna vid Årstaviken, men sedan dribblades det hit och dit och till slut med det så här. Ha det gott!
    /Hasse

  2. Slottsträdgårdsmästaren: Det är helt ok Hasse, bara bra om man får leta lite efter näsduksträd och annat man vill kika på;O) Fina bilder från alla olika kolonier och några små pärlor som jag nästan glömt här på söder, ska leta upp dem igen i sommar!

  3. I den första versionen som jag skrev hade jag delat in alla koloniområdena i olika underkapitel men det blev alldeles för långt och för svårt att hålla isär bilder mm och som du vet så är man inte fri att utforma boken helt som man själv vill. Vi ses i Kollitotten Katarina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *